2013. május 14., kedd

Levendulás esküvő

Itt a nyár, itt az esküvői szezon

Ilyenkor májusban már elég szép idő van ahhoz, hogy elkezdődjön az esküvők szezonja. A menyasszonyok elkezdik szervezni a nyári esküvőket, nézegetik a katalógusokat, és az internetet. Mi, Hegykői Virágoslányok általában kérjük is a hozzánk fordulókat, hogy keresgéljenek, mert fényképek alapján könnyebb átlátni a megrendelő elképzeléseit. A saját albumainkból is lehet természetesen választani, amit a Facebook oldalunkon is megtalálhatsz. (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.334639003213388.88869.334612536549368&type=1)

Levendulás esküvő  

Amikor virágot választanak a lányok, nem igen jut eszükbe a rózsán kívül sok minden, esetleg a tulipán, vagy a kála. Ezek gyönyörű virágok, de ha másra vágysz, valami különlegesre és divatosra, akkor válaszd a levendulát! Nagyon trendi amikor az esküvő minden része egy tematika körül forog, júniusban ez lehet a levendula.

1. Menyasszonyi csokor
Hogy maradjunk a kedvenceknél, lehet keverni a levendulát kálával, vagy rózsával, de határozottan szép és romantikus a maga egyszerűségével a kizárólag levendulából kötött menyasszonyi csokor. Ebben az esetben a szártakarás teszi igazán alkalmivá a csokrot, ezt lehet fokozni a strasszokkal, vagy egy régi brossal, ami igazi vintage stílust teremt.



 2. Kitűző
A levendulás kitűzőt biztosan kedvelni fogja a vőlegényed is, hiszen nem túl nagy, nem hivalkodó.


 3. Szülőköszöntő csokor
Azért is jó választás egy ilyen ajándék csokor az édesanyáitoknak, mert tökéletesen leszárítható, így eltehetik emlékbe.


 4. Köszönő ajándék
Ma már minden jegyespár kedveskedik valami kis ajándékkal a násznép tagjainak. Lehet ez levendula illatú, vagy csak egyszerűen lila teamécses, amit szép organza zacskókba kötve tehettek az asztalra, egyben ültető kártyaként is szolgálhat, ha a köszönő cédulára a neveket is ráírjátok.


5. Ültető kártya
Ha már megemlítettük, íme egy ötlet az ültető kártyához, szintén vintage stílusban. Néhány szál levendula rafiával átkötve, egyszerű barna csomagolópapírra írt nevekkel, kedves dekoráció és hazavihető ajándék.


6. Asztaldísz
Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető látványban lehet része a vendégeidnek, ha este ezek a mécsesek világítanak az asztalokon. A virágok azonnal elkezdenek illatozni a meleg hatására, lilára színezik a gyertyák fényét, és ha szabadtéri esküvőt tartotok, még szúnyogok ellen is hatásos.
 

 7. Sütemények
Ráadás ötletként! Ha a cukrászdából, vagy az étteremből desszertként ilyen különleges levendulás süteményeket rendelsz, biztosan elkápráztatod a vendégeket.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése