Nyári melegben jólesik egy jéghideg szörpöt meginni.
Saját készítésű szörpöket már ajánlottunk (http://hegykoiviragoslanyok.blogspot.hu/2013/07/hazi-szorpok-viragbol-levendula-rozsa.html ), jöjjön most a jégkocka.
Egyszerűségében nagyszerű recept ez, hiszen nagyon könnyen elkészíthető, viszont nagyon mutatós!
Ezzel a módszerrel bármilyen ehető virágból, gyümölcsből, vagy fűszernövényből készíthetsz ízletes és mutatós hűsítőt.
Saját készítésű szörpöket már ajánlottunk (http://hegykoiviragoslanyok.blogspot.hu/2013/07/hazi-szorpok-viragbol-levendula-rozsa.html ), jöjjön most a jégkocka.
Egyszerűségében nagyszerű recept ez, hiszen nagyon könnyen elkészíthető, viszont nagyon mutatós!
Levendulás - citromos jégkocka:
- Vágj fel egy citromot szeletekre (miután jól megsikáltad), és a szeleteket negyedeld el.
- Vágj le néhány szál levendulát, és morzsold le a virágokat.
- Tedd egy jégkocka tartóba az egészet, felváltva, vagy együtt, ahogy tetszik.
- A megmaradt citrom levét csorgasd rá, majd töltsd fel vízzel.
- Tedd a fagyasztóba.
Ezzel a módszerrel bármilyen ehető virágból, gyümölcsből, vagy fűszernövényből készíthetsz ízletes és mutatós hűsítőt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése