2013. október 2., szerda

Őszi esküvő - menyasszonyi csokrok

 

Virág dekorációk őszi esküvőre


Az ősz nem kimondottan az esküvők szezonja, hiszen az időjárás nem feltétlenül kedvező. Ám ha mégis ezt az évszakot választod az esküvő időpontjának, kárpótolni fog a virág dekorációk színgazdagsága, és különlegessége. Ha szeretsz kicsit rendhagyó lenni, bátran rendezd ebben az esős évszakban a kézfogót. Minthogy nem megszokott az évszak, nem megszokottak a díszek sem, ami biztosan emlékezetes marad. 
Minisorozatunk első részében őszi menyasszonyi csokrokat mutatunk.

Menyasszonyi csokrok

 

Az őszi virágdekorációk három dologtól lehetnek ősziesek. Az egyik a szezonális őszi virág, a másik a szín, a harmadik az őszi kiegészítők. 
  • Klasszikus őszi virágok a dália, krizantém, őszi rózsa. Elsőre talán idegenül hangzik, de a képeken láthatod, hogy jól mutatnak. A bogyós ágak igazán különlegessé teszik a menyasszonyi csokrokat.
  • A narancsos, barnás árnyalatok passzolnak az őszi hangulathoz, némi zölddel, krémszínnel kombinálva elegánssá, ezáltal alkalomhoz illővé válnak. 
  • Termések, száraz virágok is bátran bekerülhetnek a virágcsokrokba. A színes falevelek gyönyörűek, de a menyasszonyi csokorba válaszd inkább a virágkötészetben használt impregnált levelet, vagy művirág levelet ami nagyon hasonló az igazihoz, mégis jobban bírja majd az egész napos strapát. 
  • Selyem szalagból válassz barnát, világosabb árnyalatokból natúrabb anyagot, mint a juta, vagy a rafia.

Bogyós ágak, barna levelek és rafia ősziesíti a csokrot
Művirág levelekből készített menyasszonyi csokor
A különleges színű dáliákból igazán elegáns csokor köthető
Lampionvirág és narancsos rózsák kavalkádja
Fáradt narancs kálák és hypericum - egyszerű és elegáns
Zöld pompom krizantém, narancs orchideák, rózsák
Barna szalag és termés mellé világosabb virág illik





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése