2013. október 3., csütörtök

Őszi esküvő - kitűzők, asztaldíszek, torták

Őszi esküvői virág dekorációk


Az őszi esküvők igazán sok lehetőséget nyújtanak a szebbnél szebb virág dekorációk elkészítéséhez. A narancsos, barnás virágok egyaránt szépen mutatnak a krémszínű, vagy ekrü menyasszonyi ruhákkal, a sötét vagy világos öltönyökkel egyaránt. A fehér abroszokon a gyönyörű, őszi színekből komponált asztaldísz igazi meleg hangulatot áraszt. Sok - sok gyertyával, hangulatvilágítással kiegészítve páratlan esküvői szertartásban lehet része mind a násznépnek, mind a jegyespárnak.

Kitűzők

 

Ugyanúgy, mint a csokroknál, itt is a színek és a kiegészítők adják az őszi hangulatot. Narancs, barna, zöld virágok, bogyókkal, termésekkel, száraz virágokkal dekorálva.

Impregnált levél, mű bogyók, száraz virágok kísérik a virágot


Asztaldíszek


Az asztaldíszek igazán különlegessé válnak az őszi levelektől, és a dísztöktől, ezért bátran alkalmazd őket. Akár saját kezűleg is elkészítheted őket, hiszen egyszerű hozzávalók és csupán némi kézügyesség szükséges hozzá. Az elegáns hatás érdekében használj óarany, bronz színeket, az ezüst és a világos arany nem illik az őszi színekhez.


Sütőtök kockákkal teli váza rózsával, óarany dekorációval

Óarany és bronz színre festett dísztökök, gyertyák, vázák

Kivájt dísztök vízzel töltve, úszó gyertyákkal, műággal

Egyszerű üveg gyertyatartó impregnált levelekkel, spárgával átkötve

Üveg váza száraz levelekkel megtöltve - ennél egyszerűbb nem is lehet


Torta


Ne hófehér, inkább krémszínű, vagy ekrü bevonatot válassz, ehhez szépen passzolnak az őszi dekorációk. Valódi száraz leveleket nem lehet rátenni, de mű, vagy cukor levelekkel, tökökkel igazán mutatós lesz a tortád. Ha még a krém is sütőtökös, igazi őszi torta lesz!


Ilyen csokrokat készen is vehetsz, csak rá kell tenni a tortára

Cukor, vagy marcipán levelek és tökök


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése